Leren Labels

Onlangs had ik een leuke mailwisseling met de in mijn ogen ontwerpster van de leren labels. Na het eerste contact (lang geleden ;) over de voortzetting van leren labels maken (toen zij stopte) hadden we duidelijk een mis communicatie. Aangezien ze nu ook door het hele land worden verkocht en genoeg creatievelingen ze ook zelf maken mogen de mijne ook online en gewoon verkocht worden! Natuurlijk ga ik anderen niet onder de veren schieten aangezien ik altijd vind dat je elkaar dingen moet gunnen (jaja die gun-factor is heel belangrijk in het leven), hanteer ik de gewone prijzen. Natuurlijk komt er binnenkort ook weer een nieuwe actie, deze keer met leren labels!! Mocht je er al gebruik van willen maken of info willen, stuur met dan via facebook een pb-tje of stuur een mailtje naar sjunbylinda@gmail.com.

Per 20 februari 2016 zijn enkel nog gestempelde (stempelinkt) labels verkrijgen en de labeltjes met een ster, handmade logo, of uitgestanst hart verkrijgbaar..
Er zullen wel nog labels via een give away op de facebook pagina verloot worden dus houdt de  facebookpagina Sjun! in de gaten...

Hier de bestelling die ik afgelopen weekend maakte, deze zijn uitgevoegd in cognac.

Ze kosten € 1,00 per stuk.
En... natuurlijk zijn er leukere prijzen bij grotere afnames.
En... er zijn verschillende kleurtjes leer mogelijk
En... er zijn verschillende letters mogelijk
En... als haakster moet je ze gewoon hebben!
En... als naaister ook
En... als labeltjes aan kadootjes ook
En??

Liefs,
Linda
Reacties

Renate zei…
Wat zijn ze mooi Linda!! Weet wel zeker dat de ontvangster er blij mee is (deze zijn voor mijn nicht, als ik het goed heb)!!
Liefs van Renate