Wie ben ik


Wie ben ik?

Het gezicht achter Sjun! ben ik, Linda Debets, te vroeg geboren in 1982, happy, creatief, veeleisend (vooral van mezelf) en ik kan niet stilzitten.Met passie en enthousiasme haak ik veel maar werk ik ook aan vlaggenlijnen, naamslingers, naamkussen, geboorte harten en sterren, haakwerkjes en andere creaties, vooral voor de kleine mensjes onder ons. Ook maak ik powertex creaties in opdracht en je kunt ook zelf een powertex creatie komen maken tijdens een workshop -daarvoor heb ik tenslotte mijn certificaten behaald- om andere ook enthousiast te maken.

Van iedere opdracht klein of groot wordt ik blij, alles is bespreekbaar. Of het nou gaat om het soort stofje of om de kleuren van de letters. Al mijn opdrachten zie ik als een uitdaging om een persoonlijk product af te leveren. Is iets niet te leveren, dan maken we dat gewoon, denk hierbij o.a. aan stofjes.

De kwaliteit is voor mij heel belangrijk, ik werk met stoffen van degelijke kwaliteit. Producten moeten er mooi uit zijn, fijn aanvoelen, voor kinderen veilig zijn en vooral persoonlijk gemaakt voor jou of je kindje!

Wil jij een keer een workshop volgen houdt de workshop pagina in de gaten, wil je een opdracht plaatsen, kijk dan eens op facebook of bij het tabje bestellen.

Er zijn ook groepsworkshops te volgen en sinds kort ook kinderworkshops op de zaterdagmiddag.

Veel kijk- en shopplezier.

Heb je vragen of wil je meer info neem gerust contact met mij op sjunbylinda@gmail.com
Samen maken we er iets moois van!Reacties

lieve3 zei…
Linda, in schrijven ben je ook heel goed, blijf dat ook maar doen! Bijzonder je verhaal te lezen en je zo te leren kennen terwijl we jaren.dicht bij elkaar in de buurt woonden. Je bent een mooi mens! Sterkte met je moeder. X